Det släpps nya appar varje dag till Android och iOS, en god nyhet för de som älskar att hitta nya spel. Men vilka spel på iOS-marknaden är populärast just nu?

Pusselspel är grejen just nu, och ett av dem är The Room. För tio kronor får du tillgång till ett klurigt spel där du ska ta dig ut från ett rum genom att lösa en avancerad mackapär. The Room har flera uppföljare för dig att leta upp när du klarat hela första spelet.

Device 6 är ett till stora delar textbaserat spel där du tar del av en mystisk historia, och det skrivna ordet är din karta för att navigera runt världen historien skapar. Ett riktigt annorlunda spel, som bryter många konventioner. Dessutom svensk spelutvecklare.

Downwell för tankarna till gamla NES, på ett härligt nostalgiskt sätt. Ett plattformsspel som absolut är värt att ta en titt på. Och apropå Nintendo är Super Mario Run inte att förglömma, trots sitt ganska höga pris.

Ett helt annat sorts spel är Plague.inc. Här gäller det att skapa ett virus som ska ta kål på så många människor som möjligt – vinner gör du när hela mänskligheten är utrotad. Ditt virus kan mutera, och även om vacciner ibland dyker upp för att stoppa dig, kan du ändå vinna. Ett spännande och annorlunda spel med många timmars nöje framför dig.

Don’t Starve är ett överlevnadsspel med mycket snygg design där det gäller att inte svälta ihjäl i en värld full av faror. Med högt replay-värde är detta absolut ett spel värt tian det kostar i inköp.

Inside till mobilen är lika otäckt och spännande som dess fullstora variant. Ganska dyrt för ett mobilspel, 75 kr, men absolut värt pengarna. Ett plattformsspel där du navigerar en pojke som flyr undan ett slags koncentrationsläger. För den som vill ha en riktigt bra historia i sitt spel är detta helt rätt.

Avslutningsvis, ett färgglatt och roligt spel; Rayman: Fiesta run liknar Mario i mycket, men är en unik figur som i detta spel springer omkring och ditt jobb är att hoppa på rätt plats och tid. Mängder av nivåer gör detta spel till ett måste på mobilen, och du kommer garanterat att sitta klistrad!